eerste school week
Heeela mensen
Het is alweer weekend en ik ben nu even aan het uitrusten van mijn eerste school week. Het was een hele ervaring en ik moest even wennen de eerste dagen. Om eerlijk te zijn moet ik nu nog steeds wennen haha. We hebben 4 vakken per dag en ik heb 8 vakken totaal. Dus om de dag heb ik de vier vakken. Ik heb dus nooit huiswerk voor de volgende dag dus dat is wel makkelijk. Lessen duren wel heel lang, anderhalf uur en sommige zijn echt saai. Levensbeschouwing en Amerikaanse geschiedenis zijn vooral saai, er wordt veel gepraat en het is best slaapwekkend :p. elke ochtend doen we de pledge van amerika en bij bijna elke les beginnen ze met bidden. Koken vind ik mijn leukste vak, de lerares is echt aardig en we gaan volgende week beginnen met koekjes bakken dus das natuurlijk heel leuk :p. Ik heb 3 toetsen gehad, maar dat is heel anders dan in Nederland. Bij de toetsten mag je namelijk je aantekeningen erbij houden dus als je goed aantekenigen maakt dan heb je een 10 :p, zo heb ik al twee 10en gescoord, voel me vet nerdy:P. ik heb een groepje meiden leren kennen die heel aardig zijn, ze hebben me een rondleiding door de school gegeven en ik ga over een paar weken homecomingdress shoppen :D. School lunchen zijn zo anders, er is niet veel gezonds :p. als ik een bakje druiven kan scoren ben ik heel blij :D. Gister avond waren er groepje mensen film komen kijken, en toen ze naar huis gingen kwamen ze er achter dat ze hun auto sleutel in de auto hadden laten liggen en de auto was op slot. We hebben een uur in de regen gestaan om in die auto in te breken, dat was echt grappig :p. Maar het is uiteindelijk gelukt en ze zijn toch nog naar huis kunnen gaan. Nu is er een vietnamees meisje hier en die blijft hier een paar dagen omdat ze uit haar gastgezin is geschopt en ze moeten een nu gast gezin vinden. het is een beetje akward want ze zegt niet veel, maar het is maar voor een paar dagen. Ik heb het hier echt heel leuk, maar natuurlijk mis ik mijn vrienden en familie wel. Morgen gaan we zwemmen, daar heb ik veel zin in! Volgende week heb ik orientatie met andere exchange students en ik ga binnenkort naar de dierentuin, dus heb het best druk :p. Ik zal volgende week weer een verhaaltje schrijven :).
Groetjes uit amerika
xxx
heela fraukje, tis dus echt zo dat gezond eten vaak moeilijk te vinden is in de US. ai.....
ik had jullie graag bezig gezien in de regen....was er geen galante vent bij die een paraplu boven jullie hoofd kon houden????
groetjes.
Hey Fraukje, zo te lezen gaat het daar wel goed! Zorg er wel voor dat je over 10 maanden niet naar huis moet rollen of dat je 2 zetels nodig hebt in het vliegtuig...is zo duur:). Koop dus af en toe maar een komkommertje.
Hier alles ok. We hebben een fijne vakantie gehad met mooi weer, een heerlijk riviertje en een prachtige omgeving. Al mijn mannen hebben parapente gedaan. Ik bleef met mijn beide benen op de grond...er moet toch iemand filmen:). Afijn we zijn weer veilig thuis en dus weer aan het werk.
Geniet daar lekker en we blijven op de hoogte.
Gr. van de buurtjes.
Edith, een beetje late reactie, maar ik had uiteindelijk een paraplu gevonden dus ik was de paraplu man:P.
En buurtjes bedankt voor de reactie, ben blij dat de vakantie leuk was! Houden jullie de familie in de gaten, op jullie kan ik rekenen hahaha
groetjess
Hee Fraukje, zo te zien heb je het echt wel naar je zin daar. Leuk dat we je zo een beetje kunnen volgen. Het is bijna niet te geloven dat je nu al een maand weg bent. Geniet er maar van en als je terug komt in nederland trakteer ik je op Mc Donald's!!