Alweer bijna 7 weken weg

Hee mensjes!

Wat gaat de tijd toch snel. Morgen ben ik 7 weken weg. Ik hoop dat in Nederland alles goed is en ik wil iedereen even bedanken die de tijd neemt om mijn blog te lezen :)

Ik begin nu aan het dagelijks leven te wennen. S ochtends sta ik om half 7 op en maak ik me klaar voor school, we vertrekken om kwart over 7 en school begint om 8 uur. We hebben blue days, dan hebben ik de lessen trimnastics, foods and nutrition, american history en english litrature, en op gold days heb ik german 3, theolgy, pshycology en christian service. Het laatste is dat ik anderhalf uur bij groep 4 kinderen werk. Dat vind ik echt leuk :p. Vorige week had een jongentje van 8 me uitgevraagd. Hij vroeg of ik samen met hem een keer finding nemo zou kijken haha. Natuurlijk heb ik ja gezegd ;). In foods and nutrition koken we. We hebben al verschillende koekjes, pannenkoeken en biscuits gemaakt. Het is echt leuk en makkelijk :p. Pshycology vind ik ook echt leuk, want het is meer praktijk. We bedenken zelfs psychologische testen die we kunnen uitvoeren. German en English literature zijn ook best makkelijk. Ik heb veel moeite met American History en Theolgy. Bij Theolgy loop ik 3 jaar achter en dat valt niet in te halen. Dus ik doe mijn best :P.

Lunch op school kost ongeveer 3 dollar per dag en dan krijg je wel een goeie maaltijd. Het is eigenlijk net avond eten. Eten hier is nog altijd even wennen. Ik ga nu om de dag maar mee boodschappen doen, Dan kan ik tenminste nog wat druifjes, appels, komkommer enzo kopen ;). Zo blijf ik toch nog wel een beetje gezond :P.

Na school ga ik meestal naar Sonic, das een plaatsje waar je lekker wat drinken kunt hale. Ik moet 45 minuten wachten op de bus dus dat is even tijdverdoening. Ik ben meestal rond 4 uur thuis en dan ga ik eerst meestal met mijn gast moeder film kijken en dan eten we samen of ga ik uit eten met vrienden. Of het kan ook zijn dat ik in washington blijf (de plaats van mijn school) en met mijn school vriendinnen naar een sports wedstrijd ga. Op shcool is sport echt een big deal en iedereen is fantiek ook met het supporten dus he is altijd wel leuk om te gaan :P. Vrijdag avond gaan we meestal met zn alle naar de ball game. Zaterdag doe ik meestal iets met mijn gastbroers en hun vrienden en zondag ga ik lunchen met mijn gast opa, tante en mijn gast mamma,. Weekends zitten dus best goed vol en de tijd gaat zo snel, ik besef het nog steeds niet dat ik hier zit. Ik heb het hier echt naar mijn zin! maar ik mis natuurlijk wel mijn vrienden en familie :).

Tot het volgende verhaaltje

xx

Mapa

Heey meid, 7 weken alweer. We zijn superblij dat je het zo naar je zin hebt en dat je zo goed thuis voelt bij het gastgezin. Bedankt voor je 'regular updates"en we love you.
Kissessssssss
Mapa

Tiny

Hoi Fraukje,
Ik lees dat het daar super is, geniet er van en ik blijf op de hoogte en denk aan je Groetjes Chris en Tiny